Kezdőlap » Bio csíráztatható magok Blumen » BLUMEN bio csíráztatható magok » BLUMEN Csíramag Vörös mángold
BIO BLUMEN csíramag Vörös mángold
Az antioxidáns hatású rutin mennyisége 10-szeresére nő 3 nap csíráztatás után. Nagyszerű C, K és B vitaminforrás, gyorsan és könnyen nő. Egyes csírák sok fehérjét, esszenciális zsírsavat és rostot tartalmaznak.
Mag csíráztatásához csak vízre és egy speciális szűrős tetejű edényre van szükség! Ajánljuk a BLUMEN csíráztató edényt. Egészséges, színpompás, felhasználható nyersen salátákhoz, vagy főtt ételekhez maximum 1 percig főzve forró vízben, a tápanyagok megőrzése miatt Csomag tartalma: Beta vulgaris canditiva, csíráztatható magok.
Organikus előállítású, gabonaféléket tartalmazhat.
Természetgyógyász szakértővel együttműködve
15 g, 5 adag